Biserica de lemn Sfantul Nicolaie

Biserica de lemn Sfantul Nicolaie

Biserica de lemn Sfantul Nicolaie din satul Creaca, ce datează din anul 1710 fapt ce reiese din inscriptia aflată la intrare.

Monumentul Eroilor

Monumentul Eroilor

Monumentul Eroilor cazuti in al II-lea razboi mondial, se află situat în fața parcelei de onoare a celor 435 morminte din 1941 – 1945.

 

Termeni si conditii

Termeni si conditii

In tot continutul si cuprinsul acestui document prin vizitator sau utilizator intelegem orice persoana juridica sau fizica care viziteaza sau acceseaza www.centruturisticcreaca.ro, indiferent de sectiunea pe care o acceseaza sau o viziteaza in site sau de actiunea pe care intentioneaza sa o intreprinda prin intermediul siteului si a paginilor www.centruturisticcreaca.ro.

In momentul accesarii site-ului www.centruturisticcreaca.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditii de utililizare indiferent de paginile sau sectiunile pe care le vizitati in site ori de actiunea pe care doriti sa o intreprindeti prin intermediul paginilor www.centruturisticcreaca.ro

Acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia vizitatorului, utilizatorului, membrului, partenerului respectiv de a inceta imediat accesarea siteului www.centruturisticcreaca.ro.

De fiecare data cand vizitati acest site aveti obligatia sa verificati daca termenii si conditiile au fost modificate.