Hotel Griff (Zalau)

Am pornit de la o idee simpla: daca lipsa de eleganta iti da o senzatie de platitudine, de ce sa nu cream o locatie care sa inspire un ”joie de vivre” rafinat si care sa raspunda nevoilor unui turist mai informat, mai sofisticat. Am ales si un nume, care provine din mitologia greaca – Grifon, paznic al comorilor, simbolizand puterea si vigilenta. Si astfel, am creat povestea Griff Hotel.

Daca ar fi să definim ceea ce ne confera un caracter aparte, am alege atat cromatica telurica si abordarea de texturi fine, care dezvaluie un decor rafinat, cat si servirea atenta, unde fiecare detaliu creeaza o experienta de neuitat.

Am creat o noua experienta de cazare, unde fiecare detaliu, de la culori si texturi rafinate pana la lumina subtila, contribuie la cadrul perfect potrivit cu stilul de viata al turistului modern.

Decorate intr-un stil minimalist, cu o paleta calda de culori si echipate cu cele mai moderne facilitati, cele 19 camere matrimoniale, 4 camere twin si 2 apartamente au fost special gandite pentru a va asigura confortul in unul din cele mai rafinate hoteluri din oras.

* Camera single
* Camera matrimoniala
* Camera twin
* Apartament

Restaurantul Griff ti-a pregătit o delicioasa calatorie printre aromele variate ale gastronomiei mediteraniene si internationale. Prin savoarea preparatelor care sunt insotite de o selectie rafinata de vinuri, vrem sa cream din experienta restaurantului Griff un reper pentru excelenta culinara si servire amabila.

Decorat intr-un stil elegant, avand o capacitate de 80 de locuri, restaurantul Griff este locul potrivit pentru:

* Mic dejun (disponibil si pentru cei nerezidenti in hotel)
* Pranz in regim business
* Receptii, cocktailuri, intalniri
* Dineuri, aniversari
* Servicii de catering

griff2 griff3

Adresa: Str. Crisan nr. 21

Telefon: 0260 619 125 ; 0260 619 126

E-mail: office@griffhotel.ro

Coordonate GPS: 47.184871, 23.054119