Hotel Brilliant Plaza (Zalau)

Prezenta dumneavostra in cadrul hotelului nostru, reprezinta o adevarata onoare pentru noi. Va dorim o sedere perfecta si relaxanta, si tinem sa va amintim ca atat personalul cat si intreaga echipa de management va sta la dispozitie pentru a va putea indeplini orice dorinta.

Fie ca doriti sa va opriti pentru o noapte sau doriti sa stati cateva zile, camerele Hotelului Brilliant Plaza sunt o definire a confortului si stilului classic si a calitatii serviciilor, pentru a transforma sederea d-voastra intr-un rasfat deplin.

Hotelul Brilliant Plaza este situat in inima veche a orasului Zalau la intersectia starzilor Maxim D. C-tin si Andrei Saguna, in apropierea centrelor de interes istoric si cultural, avand ca vecini trei dintre cele mai vechi biserici din oras: Biserica Reformata a doua ca vechime in Europa, Biserica Romano- Catolica datand din anul 1978 si Biserica Ortodoxa Romana “Sf. Trime” datand din anul 1925.

Hotel Brilliant Plaza Zalau va pune la dispozitie o gama larga de servicii care va vor face sederea placuta si confortabila. Pentru orice alta solicitare nelistata va rugam sa va adresati personalului de la receptie. Suntem incantati sa va rezolvam solicitarile!

Hotel Brilliant Plaza Zalau dispune de 19 camere, toate dotate cu aparate de aer conditionat si mobilate cu un gust desavarsit.
Designul si decoratiunile interioare creaza o armonie perfecta, pana in cel mai mic detaliu, combinand elemente din stil clasic cu elemente postmoderniste.

birlliant-plaza2 birlliant-plaza3

Adresa: Str. Maxim D. Constantin nr 8

Telefon: 0260 615066 ; 0360 566981 ; 0720 600779

E-mail: office@hotelbrilliantplaza.ro

Coordonate GPS: 47.182552, 23.053862